Word Reseller

Sluit u aan bij het Parcompare platfom en start met het aanbieden van parkeerplaatsen aan uw reizigers of bezoekers. Steeds meer reizigers zijn op zoek naar de juiste parkeerplaats. De goedkoopste, de best bereikbare of meest veilige parkeerplaatsen zijn nu door Parcompare in één overzicht terug te vinden. Daarnaast biedt Parcompare de mogelijkheid om direct parkeerplaatsen te pre-boeken, waardoor u uw reiziger of bezoeker een gegarandeerde parkeerplaats kunt aanbieden.

Het aanbod van Parcompare bestaat uit parkeerdata in alle Europese steden en bij alle Europese luchthavens. Daarnaast wordt er hard gewerkt aan volledige parkeerdata in de gehele rest van de wereld. Door dit enorme aanbod kunt u altijd uw reizigers van een aanbod voorzien.
Wanneer u de parkeerplaatsen van Parcompare in uw organisatie aan gaat bieden, profiteert u direct van de volgende voordelen;

 

  • Help uw bezoekers / reizigers om een juiste parkeerplaats te vinden
  • Verdien extra geld door parkeerplaatsen aan te bieden aan uw reizigers of bezoekers
  • Toon uw merk op de boekingsbevestigingen van Parcompare

Het mooie is dat  Parcompare het aanbieden van parkeerplaatsen in uw organisatie een zeer kleine moeite maakt. Na registratie ontvangt u een login van Parcompare waar u de technische oplossingen van Parcompare gemakkelijk kunt bekijken. Wanneer u een keuze maakt uit één van de technische oplossingen kunt u deze oplossing direct downloaden en plaatsen of integreren op uw website of module. Vanaf  het moment dat uw gewenste oplossing in gebruik is, kunt u uw statistieken volgen en de extra omzet direct inzien welke u heeft gegenereerd. Tevens treft u in de log in alle overige informatie en wordt u direct verbonden aan uw eigen accountmanager.

Het aanmelden en verkrijgen van toegang tot uw omgeving is geheel kosteloos!

Bent u naast parkeren geïnteresseerd om ook wereldwijd taxi en openbaar vervoer toe te voegen in uw organisatie? Dan verwijzen wij u graag naar onze overkoepelende organisatie MOBIAN.

Interesse? Neem dan snel contact met ons op.