De parkeeraanbieder

Voordelig én veilig parkeren nabij Schiphol Airport? Sky Park biedt al meer dan 5 jaar shuttle en valet parking aan tegen gunstige tarieven. Deze diensten zijn 24/7 beschikbaar. Wanneer u kiest voor de shuttle service, parkeert u zelf uw auto op het terrein en wordt u met een shuttle bus naar de luchthaven gebracht. Uw sleutel kunt u gratis behouden! Met de valet service rijdt u direct door naar de vertrekhal en bent u niet afhankelijk van een shuttle bus. Een professionele chauffeur van Sky Park neemt hier de auto van u over en parkeert deze op het terrein in Aalsmeer. Sky Park biedt bij deze valet service als extra optie een waspakket aan. Parkeren nabij Schiphol was nog nooit zo gemakkelijk!

 

Services

De parkeerdiensten: kort/lang parkeren en valet parkeren
Bij kort/lang parkeren rijdt u op de dag van vertrek naar het terrein van de door u gekozen parkeeraanbieder. Deze locatie ligt vaak op enkele minuten van de luchthaven vandaan. Wanneer u of een chauffeur uw auto geparkeerd heeft, wordt u indien nodig met een shuttle bus naar de vertrekhallen van de luchthaven gebracht. Bij uw terugkomst staat de shuttle weer voor u klaar en wordt u naar het parkeerterrein gebracht. U bent weer klaar om uw reis te vervolgen!

Bij Valet Parking rijdt u met uw eigen auto rechtstreeks naar de luchthaven toe. Dit is de comfortabele en snelle manier van parkeren bij de luchthaven. Vervolgens zal de chauffeur van Airport Valet Parking de auto van u overnemen en voor u naar het parkeerterrein rijden. Bij terugkomst belt u even met de chauffeur, welke uw auto weer naar het vliegveld toe rijdt, zodat u snel verder naar huis kunt rijden.

Extra opties:
Overdekt parkeren (gratis)
Sleutel behouden (gratis)
Wassen ( bij valet parkeren)

Beveiligd: afgesloten, camera’s en permanente bewaking
Overdekt parkeren: ja, dit is mogelijk
Sleutel behouden: ja, dit is mogelijk
Shuttle bus: gratis en is 24/7 beschikbaar

Foto’s

Adresgegevens

Sky Park

Parkeerterrein
Middenweg 7
1432 DE Aalsmeer

Afstand tot vliegveld: 16 minuten / 12 kilometer.