Valet Parking

U kunt voor Valet Parking kiezen als u ervoor kiest om met uw eigen auto naar de luchthaven te rijden. Dit is de comfortabele en snelle manier van parkeren bij de luchthaven.

Valet Parking houdt in dat u op de dag van vertrek direct naar het vliegveld toe rijdt. 20 Minuten voordat u aankomt bij de vertrekhal, belt u met de gekozen parkeeraanbieder. Er wordt een plaats met u afgesproken bij de vertrekhal. Hier zal een chauffeur u opwachten wanneer u komt aanrijden om uw auto in ontvangst te nemen. De chauffeur zal u herkennen aan het opgegeven kenteken van uw auto. Eenmaal aangekomen worden alle verdere handelingen met u besproken, waarna u de autosleutel overhandigt. U kunt direct inchecken bij de luchthaven, terwijl de chauffeur uw auto parkeert op het nabij gelegen parkeerterrein.

Wanneer u weer geland bent en uw bagage van de band heeft gehaald, belt u weer met de parkeeraanbieder en wordt er een plek afgesproken. Dit verschilt per aanbieder of het bij de vertrek- of aankomsthal zal zijn. De chauffeur rijdt uw auto naar de afgesproken plaats en zal u daar opwachten. Nadat u de sleutel weer in ontvangst heeft genomen, kunt u snel weer door om terug naar huis te rijden.

Hiernaast kunt u alle Valet Parking opties bekijken en vergelijken met andere services om naar de airport te reizen.