Parkeren en verhuren

Met Parkeren en verhuren kunt u de auto gratis parkeren bij Schiphol en u kunt er zelfs geld mee verdienen. Tijdens uw reis is het namelijk mogelijk dat uw auto aan anderen wordt verhuurd.Wanneer u kiest voor Parkeren en verhuren, rijdt u op de dag dat u vliegt met uw auto naar de parkeerlocatie toe. Deze ligt op een paar minuten afstand van Schiphol. Hier wordt met u een overeenkomst getekend over het verhuren van uw auto en de extra verzekering die voor u geregeld is. Daarna wordt u met uw eigen auto naar Schiphol gereden en hier afgezet door de chauffeur. Hierdoor hoeft u niet te sjouwen met uw bagage of te wachten op een shuttlebus. Mocht er geen plek zijn voor een chauffeur in de auto, wordt er een shuttlebus voor u ingezet om u weg te brengen.Terwijl u de reis verder voortzet, wordt uw auto gewassen en geparkeerd in de overdekte garage. Er wordt match gemaakt met een huurder, welke goed wordt gecheckt.

Na de verhuur wordt uw auto van binnen en buiten weer schoongemaakt en zal hij weer klaarstaan voordat u landt. Wanneer u geland bent, belt u en wordt uw auto naar de luchthaven gereden. Terug op de parkeerlocatie wordt de auto met u samen gecheckt en hoort u of uw auto is verhuurd en of u dus nog extra geld krijgt.

Met het Parkeren en verhuren is uw auto volledig verzekerd, bovenop uw eigen verzekering en heeft de eventuele huurder een eigen risico. Mocht er schade gereden worden, wordt dit door de parkeeraanbieder allemaal voor u geregeld.

Op deze manier kunt u dus gratis parkeren bij Schiphol en kunt er nog geld mee verdienen ook. Bekijk hiernaast de opties.

Park-sleep-fly-parkeren