Parkeren en overnachten

Het is bij veel hotels rondom luchthavens mogelijk om te parkeren en overnachten voor of na uw reis. Dit houdt in dat u voor of na uw reis een overnachting heeft in één van de hotels rondom het vliegveld.Bij het Parkeren en overnachten voor uw reis, parkeert u de auto de dag voordat u vliegt bij het door u gekozen hotel. U checkt in bij de balie en kunt genieten van alles wat het hotel u te bieden heeft. De volgende dag wordt er door het hotel de transfer naar de luchthaven geregeld. Tijdens uw reis blijft de auto gewoon geparkeerd staan op het parkeerterrein van het hotel en u neemt zelf de sleutel mee.Bij terugkomst kunt u met de transfer van het hotel weer vanaf de luchthaven terug naar het hotel reizen.Wanneer u de overnachting na uw reis heeft, is het enige verschil dat u op de dag dat u vliegt pas naar het hotel rijdt om uw auto te parkeren. De transfer naar en van het vliegveld wordt voor u geregeld en na uw reis heeft u een overnachting in het hotel, om de volgende dag weer uitgerust verder naar huis te reizen.

Op deze manier kunt u uitgerust uw reis beginnen of uw reis weer voortzetten. Ideaal wanneer u bijvoorbeeld in de ochtend vliegt of ‘s avonds laat weer landt op de luchthaven.

Bekijk hiernaast wat voor u de mogelijke Parkeren en overnachten opties zijn en begin of eindig uw reis uitgerust in een fijn hotel.