Openbaar vervoer

Vanaf uw huis of werk met het openbaar vervoer naar de luchthaven toe? Dat kan natuurlijk! Het openbaar vervoer brengt u vanaf uw vertreklocatie naar de gewenste luchthaven.Via Parcompare vergelijkt u het reizen met het openbaar vervoer met andere opties om naar de gewenste luchthaven te reizen, zoals parkeren en het nemen van een taxi. Kiest u voor het openbaar vervoer? Dan kunt u eenvoudig de snelste en voordeligste route met de trein, bus, metro en/of tram uitstippelen, zodat u op tijd bij de luchthaven aankomt. U weet van te voren waar u aan toe bent, omdat de gehele route, eventuele overstappen en prijzen aan u getoond worden in een overzicht.

De routes worden aan u getoond nadat u alle nodige informatie heeft ingevuld. U kunt deze uiteraard uitprinten, zodat u tijdens u reis de route altijd bij de hand heeft. Zo wordt het reizen met het openbaar vervoer een stuk makkelijker.

Vervoersbewijzen die nodig zijn om te reizen met het openbaar vervoer, kunt u niet via Parcompare vooraf kopen. Deze dient u voordat u gaat reizen op een station of in de bus of tram aan te schaffen of op te laden.

Klik hiernaast om alle opties te bekijken en uw reis eenvoudig te plannen.

OV logo