Kort en lang parkeren

Wilt u kort of lang parkeren bij de luchthaven? Vergelijk en boek eenvoudig bij één van de aanbieders via Parcompare. Rondom luchthavens zijn er vaak veel verschillende aanbieders in lang en kort parkeren. Vergelijk de parkeeraanbieders eenvoudig via Parcompare op hun prijzen, afstand van de luchthaven en eventuele extra opties die u kunt bijboeken. Met lang of kort parkeren maakt u gebruik van de voordeligste service op het gebied van parkeren bij luchthavens.

Wanneer u kiest voor kort of lang parkeren, rijdt u op de dag van vertrek naar de gekozen parkeerlocatie toe. Deze locatie ligt vaak op enkele minuten van de luchthaven vandaan. Nadat u de auto heeft geparkeerd, wordt u (indien nodig) met een shuttlebus naar de vertrekhallen gebracht. Enkele locaties liggen op loopafstand van de vertrekhallen, dus is er geen shuttlebus nodig. U kunt in dit geval zelf naar de vertrekhal lopen met uw bagage.

Als u weer geland bent en uw bagage in ontvangst heeft genomen, loopt u zelf naar uw geparkeerde auto toe of neemt u contact op met uw parkeeraanbieder. Deze zal u met een shuttlebus ophalen en u afzetten op de parkeerlocatie bij uw auto. Bij uw vertrek worden deze handelingen met u besproken, zodat u weet wat u moet doen bij terugkomst.