Services


Parcompare is een onafhankelijke reseller en biedt u de mogelijkheid alle verschillende opties om naar een luchthaven in en rond Nederland te reizen, met elkaar te vergelijken. Er is hierdoor altijd een manier welke bij uw wensen past. Het is de enige reseller die de mogelijkheid biedt om drie parkeerservices (Lang/kort parkeren, Valet Parking en Parkeren + overnachten), een taxiservice en het openbaar vervoer met elkaar te kunnen vergelijken.

Na het kiezen voor één van deze mogelijkheden, kunt u uit verschillende aanbieders kiezen welke uw voorkeur heeft en vervolgens kunt u direct een reservering maken. Elke service voorziet in andere behoeften. Natuurlijk kan er bij alle drie de parkeerservices geparkeerd worden op een veilig en bewaakt parkeerterrein. Onze parkeeraanbieders zijn zorgvuldig geselecteerd door experts en sommige bieden naast kwaliteit ook de mogelijkheid om op locatie additionele services bij te boeken.

Voor meer informatie en de werkwijze over de parkeerservices Lang/kort parkeren, Valet Parking en Parkeren + overnachten kunt u op ‘meer informatie’ klikken in de kaders hiernaast. Daarnaast wordt er ook een toelichting gegeven op de taxiservice en het openbaar vervoer naar een luchthaven.

Met behulp van Parcompare weet u wat voor u de beste manier is om bij de luchthaven te komen.