De parkeeraanbieder

Als u uw auto bij Park Expert parkeert, hoeft u maar een aantal minuten te wachten voordat u met de gratis shuttle bus naar de airport wordt gebracht. Ook bij Park Expert kunt u zelf naar de vertrekhallen rijden, om vervolgens uw auto door een chauffeur op het parkeerterrein te laten parkeren. Heeft uw auto na uw vakantie last van startproblemen? Dan helpen ze u bij Park Expert graag een handje. Ook voor reparaties, lakverzorging, uitdeuken, reinigen van binnen- en buitenkant en velgen en het wassen van de motor kunt u bij Park Expert terecht. Bij terugkomst kunt u dus in uw als nieuw uitziende auto naar huis.

 

Services

De parkeerdiensten: kort/lang parkeren en valet parkeren
Bij kort/lang parkeren rijdt u op de dag van vertrek naar het terrein van de door u gekozen parkeeraanbieder. Deze locatie ligt vaak op enkele minuten van de luchthaven vandaan. Wanneer u of een chauffeur uw auto geparkeerd heeft, wordt u indien nodig met een shuttle bus naar de vertrekhallen van de luchthaven gebracht. Bij uw terugkomst staat de shuttle weer voor u klaar en wordt u naar het parkeerterrein gebracht. U bent weer klaar om uw reis te vervolgen!

U kunt voor Valet Parking kiezen als u ervoor kiest om met uw eigen auto naar de luchthaven te rijden. Dit is de comfortabele en snelle manier van parkeren bij de luchthaven. Vervolgens zal een chauffeur van de gekozen parking uw auto overnemen en op het parkeerterrein parkeren. Op uw terugreis volstaat één telefoontje naar de chauffeur zodat uw auto weer bij de luchthaven voor u klaar staat.

Beveiligd: camera’s en afgesloten terrein
Overdekt parkeren: ja, dit kost €10 extra
Sleutel behouden: nee
Shuttlebus: gratis en rijdt 24 uur per dag, 7 dagen in de week

Foto’s

Adresgegevens

Parkexpert

Valet parking
Flughafenstraße 120
40474 Düsseldorf

Parkeerterrein
Theodorstraße 290
40472 Düsseldorf

Afstand tot vliegveld: 6 minuten / 6,2 kilometer