De parkeeraanbieder

U kunt ervoor kiezen om zelf uw auto naar het parkeerterrein te rijden en te parkeren, om vervolgens door de gratis shuttle bus naar de airport gebracht te worden. Of u rijdt liever direct naar de vertrekhallen, waarna uw auto door een chauffeur wordt geparkeerd. Bij ParkenFlughafenDUS kan het allebei. Welke optie u ook kiest, er staat altijd een gratis drankje voor u klaar. Bij ParkenFlughafenDUS kunt u er zeker van zijn dat uw auto veilig staat. Het parkeerterrein is namelijk volledig afgesloten en wordt 24 uur per dag bewaakt door personeel en camera’s. Ook is er een alarmsysteem aanwezig. ParkenFlughafenDUS zorgt niet alleen voor u, maar ook voor uw auto. Zo kunt u uw auto showroom clean laten opleveren, schade herstellen of vol laten tanken.

 

Services

De parkeerdiensten: kort/lang parkeren en valet parkeren
Bij kort/lang parkeren rijdt u op de dag van vertrek naar het terrein van de door u gekozen parkeeraanbieder. Deze locatie ligt vaak op enkele minuten van de luchthaven vandaan. Wanneer u of een chauffeur uw auto geparkeerd heeft, wordt u indien nodig met een shuttle bus naar de vertrekhallen van de luchthaven gebracht. Bij uw terugkomst staat de shuttle weer voor u klaar en wordt u naar het parkeerterrein gebracht. U bent weer klaar om uw reis te vervolgen!

U kunt voor Valet Parking kiezen als u ervoor kiest om met uw eigen auto naar de luchthaven te rijden. Dit is de comfortabele en snelle manier van parkeren bij de luchthaven. Vervolgens zal een chauffeur van de gekozen parking uw auto overnemen en op het parkeerterrein parkeren. Op uw terugreis volstaat één telefoontje naar de chauffeur zodat uw auto weer bij de luchthaven voor u klaar staat.

Extra opties
Wassen
Overdekt parkeren

Beveiligd: camera’s en afgesloten terrein
Overdekt parkeren: ja, dit is mogelijk bij kort/lang parkeren
Sleutel behouden: nee
Shuttlebus: gratis en rijdt 24 uur per dag, 7 dagen in de week

Foto’s

Adresgegevens

Parken Flughafen DUS

Valet parking
Flughafenstraße 120
40474 Düsseldorf

Parkeerterrein
Kieshecker Weg 120
40468 Düsseldorf

Afstand tot vliegveld: 3 minuten / 1,1 kilometer