De parkeeraanbieder

Parkairport ligt op slechts 700 meter afstand van Düsseldorf Airport en biedt shuttle- en valetparking. De shuttle bus rijdt van 4:00 tot 1:00 uur. Omdat het laatste vliegtuig om 23.00 uur landt, staat de pendeldienst altijd voor u klaar. Als u liever direct bij de vertrekhallen uitstapt, kunt u voor valet parkeren kiezen. U rijdt dan zelf naar vertrekhal A, waar een medewerker van Park Airport op u wacht. Uw auto wordt kort gecontroleerd en vervolgens parkeert de chauffeur uw auto op het 24/7 bewaakte parkeerterrein. Bij Park Airport kunt u gebruik maken van verschillende waspakketten of het verhelpen van kleine deuken.

 

Services

De parkeerdiensten: kort/lang parkeren en valet parkeren
Bij kort/lang parkeren rijdt u op de dag van vertrek naar het terrein van de door u gekozen parkeeraanbieder. Deze locatie ligt vaak op enkele minuten van de luchthaven vandaan. Wanneer u of een chauffeur uw auto geparkeerd heeft, wordt u indien nodig met een shuttle bus naar de vertrekhallen van de luchthaven gebracht. Bij uw terugkomst staat de shuttle weer voor u klaar en wordt u naar het parkeerterrein gebracht. U bent weer klaar om uw reis te vervolgen!

U kunt voor Valet Parking kiezen als u ervoor kiest om met uw eigen auto naar de luchthaven te rijden. Dit is de comfortabele en snelle manier van parkeren bij de luchthaven. Vervolgens zal een chauffeur van de gekozen parking uw auto overnemen en op het parkeerterrein parkeren. Op uw terugreis volstaat één telefoontje naar de chauffeur zodat uw auto weer bij de luchthaven voor u klaar staat.

Extra opties:
Wassen
Overdekt parkeren

Beveiligd: permanente bewaking
Overdekt parkeren: ja, dit is mogelijk vanaf €10,- extra
Sleutel behouden: nee
Shuttlebus: gratis en rijdt iedere dag tussen 4.00 – 01.00 uur

Foto’s

Adresgegevens

Parkairport

Valet parking
Flughafen Terminal A/B
40474 Düsseldorf

Parkeerterrein
Kieshecker Weg 171
40468 Düsseldorf

Afstand tot vliegveld: 2 minuten/ 0,7 kilometer