De parkeeraanbieder

Verlies geen tijd met het zoeken naar een parkeerplek, in de file staan of gedoe met de zware koffers. Bij Park Am Ring vlakbij Düsseldorf Airport kunt u kort/lang parkeren en brengt een gratis shuttle bus u naar de vertrekhal. Er is een kleine kans op wachttijd bij de shuttle bus. Indien u liever het comfort en gemak van uw eigen auto prefereert, is de valet service een uitkomst. Hierbij rijdt u naar de vertrekhallen en neemt een chauffeur uw auto over om deze te parkeren op het terrein van Park Am Ring. Overdekt parkeren behoort tot de mogelijkheden.

 

Services

De parkeerdiensten: kort/lang parkeren en valet parkeren
Bij kort/lang parkeren rijdt u op de dag van vertrek naar het terrein van de door u gekozen parkeeraanbieder. Deze locatie ligt vaak op enkele minuten van de luchthaven vandaan. Wanneer u of een chauffeur uw auto geparkeerd heeft, wordt u indien nodig met een shuttle bus naar de vertrekhallen van de luchthaven gebracht. Bij uw terugkomst staat de shuttle weer voor u klaar en wordt u naar het parkeerterrein gebracht. U bent weer klaar om uw reis te vervolgen!

U kunt voor Valet Parking kiezen als u ervoor kiest om met uw eigen auto naar de luchthaven te rijden. Dit is de comfortabele en snelle manier van parkeren bij de luchthaven. Vervolgens zal een chauffeur van de gekozen parking uw auto overnemen en op het parkeerterrein parkeren. Op uw terugreis volstaat één telefoontje naar de chauffeur zodat uw auto weer bij de luchthaven voor u klaar staat.

Extra opties:
Wassen
Overdekt parkeren

Beveiligd: camera’s en afgesloten terrein
Overdekt parkeren: ja, dit kost €10 extra
Sleutel behouden: nee
Shuttlebus: gratis en rijdt 24 uur per dag, 7 dagen in de week

Foto’s

Adresgegevens

Park Am ring

Valet parking
Flughafenstraße 120
40474 Düsseldorf

Parkeerterrein
Theodorstraße 290
40472 Düsseldorf

Afstand tot vliegveld: 6 minuten / 6,2 kilometer