De parkeeraanbieder

Park & Fly biedt sinds 2010 zowel kort/lang parkeren aan als de comfortabele valet service. Indien u kiest voor kort/lang parkeren, heeft u keuze uit drie verschillende parkeerterreinen op diverse afstanden van Eindhoven Airport. Deze parkeerterreinen liggen op maximaal 600 meter afstand van de vertrekhal, er is daarom geen shuttle bus aanwezig. Bij uw reservering ontvangt u een toegangscode om het parkeerterrein op te kunnen. Deze code voert u in bij de slagboom op het terrein. Het behouden van uw sleutels is mogelijk, zonder extra kosten! De terreinen zijn allen 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Wanneer u kiest voor de valet service, rijdt u direct naar de vertrekhal. Als extra optie kunt u uw auto overdekt laten parkeren.

 

Services

De parkeerdiensten: valet parkeren en kort/lang parkeren
Bij Valet Parking rijdt u met uw eigen auto rechtstreeks naar de luchthaven toe. Dit is de comfortabele en snelle manier van parkeren bij de luchthaven. Vervolgens zal de chauffeur van Park & Fly de auto van u overnemen en voor u naar het parkeerterrein rijden. Bij terugkomst belt u even met de chauffeur, welke uw auto weer naar het vliegveld toe rijdt, zodat u snel verder naar huis kunt rijden.

Bij kort/lang parkeren rijdt u op de dag van vertrek naar het terrein van Park & Fly. Deze locatie ligt op enkele minuten van de luchthaven vandaan. U parkeert zelf uw auto en de airport is te voet bereikbaar.

Extra opties:
Wassen
Sleutel behouden ( gratis)

Beveiligd: slagbomen
Overdekt parkeren: ja, dit is mogelijk bij valet parking
Sleutel behouden: ja, dit is mogelijk bij kort/lang parkeren

Foto’s

Adresgegevens

Park & Fly

Parkeerterrein P200
Freddy van Riemsdijkweg 11
5657 EE Eindhoven

Parkeerterrein P400
Henri Wijnmalenweg 7
5657 Eindhoven

Parkeerterrein P600
Jan Hilgersweg 1-3
5657 ES Eindhoven

Valet Parking
Luchthavenweg 69
5657 EA Eindhoven

Afstand tot vliegveld: 1 minuut / max. 0,6 kilometer