Parcompare

Parcompare is een brancheorganisatie als het gaat om ‘de weg naar het vliegveld’ en hiervoor is een online tool opgezet. Wij richten ons met Parcompare¬†daarmee op twee groepen, namelijk de leveranciers en de resellers. Onder leveranciers¬†verstaan wij de parkeeraanbieders en hotels rondom vliegvelden, taxibedrijven die diensten aanbieden richting vliegvelden en het openbaar vervoer. Al deze partijen kunnen zich aansluiten bij Parcompare en hun diensten aansluiten in de tool. Voordat ze worden toegevoegd, worden ze gecontroleerd op kwaliteit en betrouwbaarheid. De diensten die aangeboden worden in de tool zijn:

  • Kort/lang parkeren
  • Valet parkeren
  • Parkeren + overnachten
  • Taxi
  • Openbaar vervoer

De andere partijen waar wij ons op richten, zijn de resellers. Dit zijn vergelijkingswebsites, reisorganisaties en -agenten, online touroperators en vliegvaartmaatschappijen. Deze partijen kunnen op verschillende manieren gebruik maken van de online tool en de diensten die erin te reserveren zijn aan hun klanten aanbieden.

Missie
Parcompare wil als brancheorganisatie voor innovatie zorgen bij de leveranciers door onder andere dynamic pricing. Voor de resellers wil Parcompare een waardevol product bieden met alleen betrouwbare leveranciers. Er ontstaat hierdoor een transparante en verbeterde markt.

Visie
Als brancheorganisatie zorgen voor een transparant en betrouwbaar platform voor leveranciers en resellers.

Airport logo's