Leveranciers

Voorbeeld module ParcompareParcompare biedt in een online portal verschillende parkeeraanbieders, hotels, taxiaanbieders en het openbaar vervoer aan ter vergelijking. Op deze manier kunnen reizigers altijd de optie kiezen die het beste bij hun wensen past. Wij bieden alle leveranciers de mogelijkheid om hun diensten aan te bieden via onze portal. Deze portal wordt onder andere weggezet bij vergelijkingswebsites en reisorganisaties.

Bent u een leverancier en wilt u ook toegevoegd worden in de portal van Parcompare? Dat kan! Voordat wij leveranciers toevoegen, maken wij altijd graag een afspraak. Tijdens deze afspraak maken wij kennis, zien wij de parkeerplaats (indien het om een parkeeraanbieder gaat), maken wij een aantal foto’s en verzamelen wij wat informatie in.

Het is mogelijk verschillende services via de portal aan te bieden, zoals kort/lang parkeren en valet parking. Ook kunnen extra opties toegevoegd worden, zodat reizigers dit kunnen reserveren. Denk hierbij aan een waspakket, overdekt parkeren of elektrisch opladen.

Om u aan te sluiten bij Parcompare kost niks, er wordt alleen een commissie per boeking gerekend. Daarnaast is het voor alle leveranciers ook mogelijk om een White label app te laten bouwen, bijvoorbeeld voor de parking. Deze app wordt geheel opgemaakt in de huisstijl van de parking. Via de app kunt u alle informatie geven die u wilt en de reiziger direct laten reserveren.

App afbeelding

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op via info@parcompare.com of 088 – 57 00 111.