De parkeeraanbieder

Holiday Inn is de ideale plek om te parkeren en te overnachten voor of na uw vlucht via Brussel Airport. Het hotel heeft 16 vergaderzalen en voor ontspanning kunt u terecht in het wellnesscentrum. In de omgeving van het hotel ligt een golfbaan en op 15 km van het hotel staat het Atomium en kunt u een bezoek brengen aan de Koninklijke musea voor Schone Kunsten van België. Vanaf 6.00 uur biedt het hotel een ontbijtbuffet aan. Voor uw transfer naar de luchthaven staat een gratis shuttle bus voor u klaar welke op bepaalde tijdstippen rijdt. Mocht u buiten deze tijden gebruik willen maken van de shuttle, is dit ook mogelijk.

 

Services

De parkeerdiensten: kort/lang parkeren
Holiday Inn biedt u de mogelijkheid om uw auto te parkeren en met een shuttlebus naar het vliegveld gebracht te worden. Het hotel regelt de transfer naar en van het vliegveld voor u. De auto blijft geparkeerd staan op het parkeerterrein en u kunt de sleutel gewoon mee op reis nemen.
Het is bij veel hotels rondom luchthavens ook mogelijk om te parkeren en overnachten voor of na uw reis. U checkt in bij de balie en kunt genieten van alles wat het hotel u te bieden heeft. Op deze manier kunt u uitgerust uw reis beginnen of uw reis weer voortzetten. Ideaal wanneer u bijvoorbeeld in de ochtend vliegt of ‘s avonds laat weer landt op de luchthaven.

Extra opties:
Keuze overnachting bij vertrek of bij aankomst

Beveiligd: camera’s, slagbomen en bewaking
Overdekt parkeren: nee
Shuttlebus: gratis, tussen 06.00 – 09.15 en 18.00 – 22.30 uur Buiten deze uren wordt voor u een gratis taxi geregeld.
Ontbijt inbegrepen: ja

Foto’s

Adresgegevens

Holiday Inn

Parkeerterrein
Holidaystraat 7
1831 Diegem

Afstand tot vliegveld: 6 minuten / 5,1 kilometer