De parkeeraanbieder

Op slechts 3 minuten afstand van Düsseldorf Airport ligt het parkeerterrein van FLYPA. Door de goede locatie kunt u er voor kiezen zelf naar het terrein te rijden. U kunt dan zien waar uw auto geparkeerd wordt en u zult direct met de gratis shuttlebus naar de airport gereden worden. Als u toch liever die tijd bespaart, kunt u kiezen voor de valet service waarbij u direct naar de vertrekhal rijdt. Het terrein van FLYPA is goed beveiligd met camera’s en wordt 24/7 bewaakt. Indien u kiest voor de valet service, wordt uw auto altijd overdekt geparkeerd. Bij het kort/lang parkeren met de shuttlebus kunt u er ook voor kiezen om uw auto overdekt te laten parkeren.

 

Services

De parkeerdiensten: kort/lang parkeren en valet parking
Bij kort/lang parkeren rijdt u op de dag van vertrek naar het parkeerterrein van FLYPA toe. Dit ligt op een kleine 5 minuten van Düsseldorf Airport. Wanneer u daar aan komt, meldt u zich bij de receptie van FLYPA. Zij zullen alles aan u uitleggen, waarna u met de shuttlebus naar het vliegveld wordt gebracht. Bij terugkomst belt u met de chauffeur en wordt u bij het vliegveld weer opgehaald met de shuttlebus. Deze zet u af bij het parkeerterrein en kunt u snel uw reis verder naar huis voort zetten.

Als u voor Valet Parking kiest, rijdt u met uw auto direct naar Düsseldorf Airport toe. Vlak voordat u hier aan komt, neemt u telefonisch contact op met FLYPA. Een chauffeur van hen zal dan op u wachten op het vliegveld wanneer u daar arriveert. U kunt het vliegveld binnenstappen terwijl de chauffeur de auto voor u parkeert op het overdekte parkeerterrein. Bij terugkomst belt u weer met FLYPA waarna de chauffeur uw auto weer naar Düsseldorf Airport rijdt.

Extra opties:
Wassen
Overdekt parkeren

Beveiligd: camera’s en permanente bewaking
Overdekt parkeren: ja, dit is mogelijk
Sleutel behouden: nee
Shuttlebus: gratis en rijdt 24 uur per dag, 7 dagen in de week

Foto’s

Adresgegevens

FLYPA

Valet parking
Flughafenstraße 120
40474 Düsseldorf

Parkeerterrein
Tilde-Klose-Weg 2-4
40468 Düsseldorf

Afstand tot vliegveld: 3 minuten/ 1,5 kilometer