De parkeeraanbieder

EazzyPark biedt u twee parkeerservices bij Eindhoven Airport. U kunt voor kort/lang parkeren kiezen waarbij u de auto afgeeft bij het vliegveld en bij terugkomst met een shuttlebus naar de parkeerplaats wordt gebracht. Het is ook mogelijk om bij terugkomst de auto weer voor te laten rijden bij het vliegveld met de Valet Parking. EazzyPark biedt u de mogelijkheid om de auto voor u te wassen tijdens uw reis. Bij terugkomst staat er dan voor u weer een mooie schone auto klaar om in naar huis te rijden.

 

Services

De parkeerdiensten: valet parkeren en kort/lang parkeren
Bij kort/lang parkeren rijdt u op de dag van vertrek rechtstreeks naar het vliegveld toe. Op het aangegeven adres zal een chauffeur van EazzyPark op u wachten om de auto van u over te nemen. U kunt direct naar het vliegveld toe lopen, terwijl de chauffeur de auto voor u parkeert op het parkeerterrein van EazzyPark. Bij terugkomst belt u met de chauffeur, waarna u met een shuttlebus wordt opgehaald bij Eindhoven Airport. Deze brengt u naar uw auto die geparkeerd staat op het parkeerterrein op ongeveer 8 minuten rijden.

Met Valet Parking rijdt u ook met uw auto naar Eindhoven Airport toe. Een chauffeur zal op u wachten op het afgesproken adres. Deze zal de auto voor u parkeren, terwijl u direct het vliegveld binnen kunt lopen. Bij terugkomst belt u met de chauffeur en wordt uw auto weer voorgereden. Dit is de meest luxe service voor parkeren.

Extra opties:
Wassen
Opladen elektrische auto

Beveiligd: afgesloten en bewaakt terrein
Overdekt parkeren: nee
Sleutel behouden: nee
Shuttlebus: gratis, 24/7 beschikbaar

Foto’s

Adresgegevens

EazzyPark

Valet Parking en parkeerterrein
Luchthavenweg 61
5657 EA Eindhoven

Afstand tot vliegveld: 1 minuut/ 0,6 kilometer