De parkeeraanbieder

Op 6 minuten afstand van Düsseldorf Airport ligt het parkeerterrein van Cleverparks. Hier kunt u er voor kiezen om direct naar de vertrekhallen B en C te rijden, waar een geschoolde chauffeur op u staat te wachten. Na een korte controle parkeert de chauffeur uw auto bij Cleverparks. Ziet u liever zelf waar uw auto geparkeerd staat? Dan kunt u kiezen voor de shuttle service. Hierbij rijdt u zelf naar het parkeerterrein om uw auto te parkeren en wordt u vrijwel direct met de gratis shuttlebus naar de vertrekhallen gereden. Als extra service biedt Cleverparks een aantal wasprogramma’s aan en behoort overdekt parkeren tot de mogelijkheden.

 

Services

De parkeerdiensten: kort/lang parkeren en valet parkeren
Met kort/lang parkeren bij Cleverparks rijdt u op de dag van vertrek naar het parkeerterrein toe. Deze locatie ligt op ongeveer 5 minuten van Düsseldorf Airport vandaan. Wanneer u bij de parkeerlocatie aankomt, meldt u zich binnen bij de balie. Als alles afgehandeld is wordt u met een shuttle bus naar de vertrekhallen van het vliegveld gebracht. Bij uw terugkomst staat de shuttlebus weer voor u klaar bij Düsseldorf Airport en wordt u terug naar het parkeerterrein gebracht.

U kunt bij Cleverparks ook voor Valet Parking kiezen als u ervoor kiest om met uw eigen auto naar de luchthaven te rijden. Dit is de comfortabele en snelle manier van parkeren bij Düsseldorf Airport. U belt met de chauffeur van Cleverparks vlak voordat u aan komt bij het vliegveld en deze zal hier dan op u wachten. Hij zal uw auto overnemen en op het parkeerterrein parkeren. Op uw terugreis belt u weer even naar de chauffeur zodat uw auto bij de luchthaven voor u klaar staat.

Extra opties:
Wassen
Overdekt parkeren

Beveiligd: camera’s en afgesloten terrein
Overdekt parkeren: ja, dit kost €10 extra
Sleutel behouden: nee
Shuttlebus: gratis en rijdt 24 uur per dag, 7 dagen in de week

Foto’s

Adresgegevens

Cleverparks

Valet parking                           
Flughafenstraße 120
40474 Düsseldorf

Parkeerterrein                           
Theodorstraße 290
40472 Düsseldorf

Afstand tot vliegveld: 6 minuten / 6,2 kilometer