De parkeeraanbieder

Autohotel ligt op een klein kwartier van Schiphol en heeft al tien jaar lang ervaring. Om u optimaal van dienst te zijn, kunt u 24/7 gebruik maken van de parkeerdiensten.U kunt uw auto zelf op één van de 200 plekken parkeren, waarna uw koffers ingeladen worden en u direct met de gratis shuttlebus naar Schiphol wordt gebracht. Bij terugkomst belt u Autohotel en u wordt terug naar uw auto gebracht. Als u liever zelf naar Schiphol rijdt, kan Autohotel uw auto ophalen bij Schiphol. Een chauffeur zal de auto dan op het volledig beveiligde terrein parkeren. Hiernaast biedt Autohotel ook extra services, zoals het wassen van uw auto.

 

Services

De parkeerdiensten: kort/ lang parkeren en valet parkeren
Met kort/lang parkeren van Autohotel rijdt u op de dag van vertrek naar het parkeerterrein toe in Rijsenhout. Dit terrein ligt op ongeveer 10 minuten van Schiphol vandaan. Nadat u de auto geparkeerd heeft, wordt u met de shuttlebus naar de juiste vertrekhal van Schiphol gebracht. Bij uw terugkomst zal de shuttlebus u weer komen ophalen van het vliegveld om u terug naar uw auto te brengen.

Indien u liever rechtstreeks naar het vliegveld rijdt, kunt u voor Valet Parking kiezen. Dit is de luxe en snelle manier van parkeren bij een luchthavens. Een chauffeur van Autohotel zal uw auto van u overnemen op Schiphol en voor u op het parkeerterrein parkeren. Op uw terugreis belt u even naar de chauffeur, waarna deze uw auto weer naar Schiphol rijdt zodat u meteen weer verder kunt.

Extra opties:
Wassen
Opladen elektrische auto

Beveiligd: camera’s en bewaking
Overdekt parkeren: nee
Sleutel behouden: nee
Shuttlebus: gratis 24 uur per dag, 7 dagen in week

Foto’s

Adresgegevens

Autohotel

Parkeerterrein                           
Aarbergerweg 2a
1435 CB Rijsenhout

Valet parking                           
Vertrekpassage
1118 Schiphol

Afstand tot vliegveld: 13 minuten / 8,5 kilometer