De parkeeraanbieder

Wanneer u vliegt via Düsseldorf Airport, is het parkeren van uw auto bij de luchthaven wel zo gemakkelijk. De chauffeurs van Airport Valet Parking zijn 24 uur per dag beschikbaar om uw auto van u over te nemen bij de vertrekterminal B-C van het vliegveld. Eerst volgt een korte controle van uw auto en levert u uw sleutels in. Deze worden bewaard in een veilige kluis. Een snelle en gemakkelijke manier van parkeren! Het zogeheten shuttle parkeren waarbij u met een shuttle bus vanaf het parkeerterrein naar de terminal wordt gebracht, is ook mogelijk. Deze shuttle is 24 uur per dag beschikbaar en zit bij de prijs inbegrepen. Als extra opties biedt Airport Valet Parking diverse wasprogramma’s en kunt u uw auto overdekt laten parkeren.

 

Services

De parkeerdiensten: valet parkeren en kort/lang parkeren
Bij Valet Parking rijdt u met uw eigen auto rechtstreeks naar de luchthaven toe. Dit is de comfortabele en snelle manier van parkeren bij de luchthaven. Vervolgens zal de chauffeur van Airport Valet Parking de auto van u overnemen en voor u naar het parkeerterrein rijden. Bij terugkomst belt u even met de chauffeur, welke uw auto weer naar het vliegveld toe rijdt, zodat u snel verder naar huis kunt rijden.

Bij kort/lang parkeren rijdt u op de dag van vertrek naar het terrein van Airport Valet Parking. Deze locatie ligt vaak op enkele minuten van de luchthaven vandaan. Wanneer u of een chauffeur uw auto geparkeerd heeft, wordt u indien nodig met een shuttle bus naar de vertrekhallen van de luchthaven gebracht. Bij uw terugkomst staat de shuttle weer voor u klaar en wordt u naar het parkeerterrein gebracht. U bent weer klaar om uw reis te vervolgen!

Extra opties:
Wassen
Overdekt parkeren

Beveiligd: camera’s
Overdekt parkeren: ja, dit is mogelijk voor €15,- extra
Sleutel behouden: nee
Shuttlebus: gratis en is 24/7 beschikbaar

Foto’s

Adresgegevens

Airport Valet Parking

Parkeerterrein                           
Bochumer Straße 89
40472 Düsseldorf

Valet Parking                           
Flughafenstraße 120
40474 Düsseldorf
Afstand tot vliegveld: 8 minuten / 7 kilometer