De parkeeraanbieder

24:7 Parking in Aalsmeer biedt diverse parkeerdiensten aan en staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar. Indien u kiest voor kort/lang parkeren, kunt u uw auto zelf parkeren en uw sleutels behouden. 24:7 Parking beschikt ook over een garage waar uw auto droog staat. De garage bevindt zich op een ander parkeerterrein dan het onoverdekte terrein. Vanaf hier wordt u met de shuttlebus naar Schiphol gebracht. Liever direct naar de airport rijden? 24:7 Parking biedt ook valet parkeren aan. Als extra opties kunt u kiezen voor een autowaspakket.

 

Services

De parkeerdiensten: valet parkeren en kort/lang parkeren
U kunt voor Valet Parking kiezen als u ervoor kiest om met uw eigen auto naar de luchthaven te rijden. Dit is de comfortabele en snelle manier van parkeren bij de luchthaven. Vervolgens zal een chauffeur van de gekozen parking uw auto overnemen en op het parkeerterrein parkeren. Op uw terugreis volstaat één telefoontje naar de chauffeur zodat uw auto weer bij de luchthaven voor u klaar staat.

Bij kort/lang parkeren rijdt u op de dag van vertrek naar het terrein van de door u gekozen parkeeraanbieder. Deze locatie ligt vaak op enkele minuten van de luchthaven vandaan. Wanneer u of een chauffeur uw auto geparkeerd heeft, wordt u indien nodig met een shuttle bus naar de vertrekhallen van de luchthaven gebracht. Bij uw terugkomst staat de shuttle weer voor u klaar en wordt u naar het parkeerterrein gebracht. U bent weer klaar om uw reis te vervolgen!

Extra opties:
Wassen
Sleutel behouden (gratis)
Overdekt parkeren

Beveiligd: permanente bewaking
Overdekt parkeren: ja, dit is mogelijk bij kort/lang parkeren
Sleutel behouden: ja, dit is mogelijk bij kort/lang parkeren
Shuttlebus: gratis, 24/7 beschikbaar

Foto’s

Adresgegevens

24:7 Parking

Parkeerterrein
Middenweg 29a
1432 DE Aalsmeer

Parkeerterrein overdekt
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Valet parking
Vertrekpassage
1118 AP Schiphol

Afstand tot vliegveld (onoverdekt terrein): 11 minuten / 11,9 kilometer
Afstand tot vliegveld (overdekt terrein): 10 minuten / 8,2 kilometer